Sommarkort simhall 2021

LÄS MER

Höganäs kommun erbjuder barn och ungdomar mellan 7 och 15 år gratis inträde i Simhallen på Höganäs sportcenter under sommaren. Du måste vara folkbokförd i Höganäs och är du under 12 år måste en vuxen vara med när du badar, är du över 12 år kan du bada utan vuxen om du är simkunnig. Sommarkortet gäller från den 21 juni till den 15 augusti, alla dagar och tider som simhallen är öppen för allmänheten. Du hittar simhallens öppettider på www.hoganas.se.

Sommarkortet är personligt. Barn/ungdom över 12 år kan själva hämta ut sitt sommarkort på Höganäs Sportcenter, om de har med den bekräftelse som kommer att skickas via e-post efter godkänd beställning. Barn under 12 år har med sin vårdnadshavare och bekräftelse när de hämtar ut kortet. Borttappat kort kommer inte att ersättas. 

För att kunna bekräfta att du bor i Höganäs kommun och att din vårdnadshavare godkänner att du hämtar ut ett sommarkort och därmed får möjlighet att bada i simhallen krävs inloggning med e-legitimation för att beställa sommarkortet.

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Följande behövs för e-tjänsten

  • e-legitimation
  • folkbokförd i Höganäs kommun
  • mellan 7 och 15 år

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa