Medborgardialog

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Vi vill ha dina tankar & idéer gällande Höganäs kommuns fortsatta utveckling
Kommunens politiker vill träffa dig för att prata om Höganäs kommuns framtid. Vi har valt ut fyra mål som finns med i Höganäs vision och vi vill ha dina åsikter kring dessa. Därför ser vi gärna att du kommer till Blå hallen (bås 17) under kommunens mötesdagar Hela Höganäs på riktigt den 1-2 april. Där har du möjlighet att ta en fika med dina förtroendevalda politiker och framföra dina tankar kring följande mål:

  • Samverkan mellan näringsliv och skola
  • Attraktiv och livlig stadskärna 
  • Ökad självständighet för socialnämndens omsorgstagare 
  • Mötesplatser/aktiviteter för ökad delaktighet och livskvalité  

Dina lokala partier kommer att vara representerade vid åtta tillfällen under de här dagarna och ser fram emot att lyssna in dina åsikter. På plats kommer du även möta tjänstepersoner från kommunen som dokumenterar dina tankar och idéer under samtalet. Vid varje dialogtillfälle är det ett av målen som står i fokus för samtalet (tider för respektive mål ser du i e-tjänsten).

Föranmälan krävs för att du ska få en garanterad plats på dialogmötet, så anmäl dig redan idag! I mån av plats kommer det även finnas möjlighet att anmäla sig direkt i Blå hallen. Har du inte möjlighet att närvara kan du lämna dina tankar kring ett eller flera av målen i ett meddelande via e-tjänsten.

Varmt välkommen!

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa