Val och omval av utförare av hemtjänst

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Med hjälp av den här e-tjänsten kan du som har hemtjänst- eller serviceinsatser från Höganäs kommun välja eller ändra vem som ska utföra dina insatser. Om du redan har hemtjänst och vill behålla din utförare behöver du inte göra något.

I Höganäs kommun finns ett antal utförare (leverantörer) inom kundval för hemtjänst- och serviceinsatser inom hemtjänsten. Det är du som kund som bestämmer vem som ska utföra de tjänster som du fått beviljade av kommunen. Om du avstår från att välja tilldelas du automatiskt kommunens hemtjänst som utförs av Höganäs Omsorg AB.

Du har rätt att byta utförare när du vill, utan extra kostnad. Det är möjligt att ha olika utförare, en som utför beviljade serviceinsatser och en som utför hemtjänstinsatser eller så kan du välja en och samma utförare till båda tjänsterna. I nuläget finns endast Höganäs kommuns utförare för hemtjänstinsatser.

Nattinsatser (mellan klockan 23.00 och 07.00) som består av matdistribution, trygghetslarm inklusive larmutryckning utförs alltid av kommunens hemtjänst.

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa