Kontakta företagslotsen

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

(Observera att e-tjänsten kan ta några sekunder att ladda)

Ska du starta eller utveckla en verksamhet som berör flera myndigheter eller som kräver flera tillstånd, exempelvis bygglov och serveringstillstånd? Då erbjuder Höganäs kommun företagslots, en kostnadsfri tjänst som gör det enklare att starta och driva företag i Höganäs Kullabygden.

Vid ett informellt förbokat möte träffar du tjänstemän från de olika kommunala myndigheter som berör din verksamhet på en och samma gång. Tanken är att ge dig snabb vägledning och samordning av dina kontakter i mötet med kommunen. Under detta möte får du svar på vilka tillstånd som krävs och hur din affärsidé på bästa sätt kan bli genomförbar.
 

Det fattas inga beslut under lotsmötet.
 

Här kommer du att få svara på ett par frågor om din verksamhet eller affärsidé och boka en tid för ett möte. Du kommer sedan få en bekräftelse via e-post från näringslivsavdelningen på att din företagslots blivit bokad.
 

Vi vill att du loggar in med e-legitimation för att identifiera dig och för att vi ska kunna kommunicera med dig via e-tjänsten. När du är inloggad kan du alltid se dina pågående ärende under mina sidor och ta kontakt med oss i ditt ärende. 

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa