Vuxenutbildning - boka tid för prövning

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Att göra en prövning betyder att du testas i ett ämne inom grundskolan, gym­nasiet eller SFI enligt Skolverkets kursplaner, oftast för att höja ett betyg. Prövningar sker på plats i Höganäs en gång i månaden och kostar 500 kr. Avgiften betalas med swish i samband med att du bokar din tid för prövning. Avgiften återbetalas inte. 

Du kommer att kontaktas av Hermods med mer information om prövningen ungefär en vecka innan prövningstillfället, var noga med att de kontaktuppgifter du fyller i är korrekta, det är de som används för att kontakta dig. 

F-prövning

Om du har fått betyg F i aktuell kurs på den kommunala vuxenutbildningen i Höganäs de senaste 12 månaderna, inte fått betyg godkänt (eller minst E) i ämnet när du gick grundskolan eller avslutat SFI utan att ha uppnått nivån för betyget Godkänt (eller minst E) kan prövningen vara kostnadsfri. Du ansöker då om F-prövning hos Hermods. Du kontaktar dem via hoganas@hermods.se för att boka tid för F-prövning. Du bokar alltså inte F-prövning via den här tjänsten eller via Vuxenutbildningen i Höganäs. 

Följande behövs för e-tjänsten

  • Prövningen kostar 500 kr och betalas via swish i samband med att tiden bokas.
  • Krävs e-legitimation.

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa