Samtycke - bild, film & ljud

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Enligt de regelverk som gäller för personuppgiftsbehandling inom EU får Höganäs kommun, Höganäs Energi, Höganäshem och Höganäs Omsorg enbart behandla personuppgifter om det finns laglig grund. Detta samtycke gäller bild, film eller ljudupptagningar som behandlas av Höganäs kommun med bolag, med det ändamålet att bilden eller filmen ska användas för marknadsföring och eller i samhällsinformation producerad av Höganäs kommun med bolag.  
Bilden, filmen eller ljudupptagningen kommer att användas i kommunens informationsmaterial, marknadsföringsmaterial eller samhällsinformation. Bilden, filmen eller ljudupptagningen kommer även att användas i kommunens officiella sociala medier (Facebook, Youtube LinkedIn och Instagram), på kommunens hemsida och i tryckt material som distribueras till kommuninvånare och i vissa fall även till invånare i andra kommuner.

Du kan när som helst ta kontakt med kommunen om du vill återkalla ditt samtycke eller du vill ha information om hur vi behandlar dina personuppgifter.

 

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa