Samtycke - bild, film & ljud ungdomar

LÄS MER

Du som är över 15 år kan själv samtycka och det gör du genom den här e-tjänsten. Är du vårdnadshavare? Använd den här länken för att komma till samtycke med inloggning 

Enligt de regelverk som gäller för personuppgiftsbehandling inom EU får Höganäs kommun, Höganäs Energi, Höganäshem och Höganäs Omsorg enbart behandla personuppgifter om det finns laglig grund. Detta samtycke gäller för bild, film och ljudupptagningar som behandlas av Höganäs kommun med bolag, med det ändamålet att bilden, filmer och ljudet ska användas till marknadsföring och eller i samhällsinformation producerad av Höganäs kommun med bolag. 
Bilden, filmen eller ljudupptagningen kommer att användas i kommunens informationsmaterial, marknadsföringsmaterial eller samhällsinformation. Bilden, filmen eller ljudupptagningen kommer även att användas i kommunens officiella sociala medier (Facebook, Youtube LinkedIn och Instagram), på kommunens hemsida och i tryckt material som distribueras till kommuninvånare och i vissa fall även till invånare i andra kommuner.

Du kan när som helst ta kontakt med kommunen om du vill återkalla ditt samtycke eller om du vill ha information om hur vi behandlar dina personuppgifter.
Är du över 18 år ber vi dig använda e-tjänsten med bank-ID då kan vi återkoppla till dig. Använd den här e-tjänsten för att komma till samtycke med bank-ID

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa